Robotklippere

Lei av å klippe gresset?

Robotgressklippere

Er du lei av å klippe gresset selv? Eller opplever du problemer med robotklipperen du allerede eier? Sørvisgubb1 tilbyr både salg av robotklippere og tjenester for feilsøking eller vedlikehold av robotklippere.

Ønsker du å vite mer, eller har noen spørsmål? Spør Gubben!

Robotgressklipper
Salg av robotgressklippere

Sørvisgubb1 tilbyr salg av robotgressklippere. Vi er forhandler av topp-kvalitets robotgressklippere fra Ambrogio og Cub Cadet.

Ambrogio robotgressklipper nylig ferdigmontert og under arbeid med å klippe gress
Montering og feilsøking

Skaffet deg en ny robotklipper? Vi utfører gjerne monteringen for deg! Sørvisgubb1 kan også bistå med feilsøking hvis klipperen ikke gjør det den skal.

Tre ulike robotgressklippere hviler på en hylle til vinterlagring
Robotgressklipperhotell

Sørvisgubb1 tilbyr vinterlagring / robotklipperhotell over vinteren, slik at din robotgressklipper kan få «spabehandling» og bli klar til ny dyst til våren!

Har du en stubbe som må freses?

Sørvisgubb1 kan hjelpe deg!

Vi utfører blant annet stubbefresing og trefelling som en av våre mange tjenester, i tillegg tilbyr vi salg, montering/vedlikehold av robotgressklippere, samt robotklipperhotell.

Kontakt oss i dag! Vi kommer gjerne på en gratis, uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle