Stubbefresing, trefelling og opprydding

Våre tjenester

Stubbefresing, trefelling og opprydding

Stygg stubbe i hagen? Eller har du behov for en bedre utsikt fra verandaen? Kanskje tomten må ryddes? Sørvisgubb1 stiller opp!

Sørvisgubb1 har lang erfaring med stubbefresing og kan utføre denne jobben raskt og effektivt. Uansett om du har en eller flere stubber du ønsker å bli kvitt, kommer vi gjerne på en gratis befaring og kan sammen med deg bli enige om en god avtale for å fjerne disse stubbene.
(Stubbefresing fra 1.600,-)

Vi kan også hjelpe deg med trefelling, enten en eller flere trær. Vi utfører trefellingen både sikkert og effektivt, og kan frese vekk stubben etterpå, dersom det er ønskelig. Etter trefellingen kan vi også frakte vekk veden, samt annet kvist og kvast.
(Trefelling fra 3.000,-. Pris etter avtale)

Har du trær og/eller stubber du vil bli kvitt tar vi en gratis, uforpliktende erfaring!

Har det seg slik at tomten har behov for en opprydding av løv, kvist og lignende? Sørvisgubb1 utfører også dette, slik at du får en ting mindre å tenke på.

Vi utfører også: SkogsarbeidJordboring.

Har du en stubbe som må freses?

Sørvisgubb1 kan hjelpe deg!

Vi utfører blant annet stubbefresing og trefelling som en av våre mange tjenester, i tillegg tilbyr vi salg, montering/vedlikehold av robotgressklippere, samt robotklipperhotell.

Kontakt oss i dag! Vi kommer gjerne på en gratis, uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle