Våre tjenester

Hva kan Sørvisgubb1 hjelpe deg med?

Våre tjenester

Har du en eller flere stygge stubber på tomten, som du gjerne skulle fått fjernet? Eller har du behov for å kutte ned noen trær? Uansett om det er stubbefresing, trefelling, opprydding av en tomt, skogsarbeid eller jordboring du behøver, la oss hjelpe!

Ønsker du å vite mer, eller har noen spørsmål? Spør Gubben!

Rød stubbefreser foran inngang til bolighus, klar til å frese vekk en stor stubbe
Stubbefresing, trefelling

Stygg stubbe i hagen? Eller har du behov for en bedre utsikt fra verandaen? Kanskje tomten må ryddes? Sørvisgubb1 stiller opp!

Nylig felt tre, man ser alle ringene i trestammen, sagen er satt ned i stubben på bakken
Skogsarbeid

Sørvisgubb1 har lang erfaring og kan med glede bistå med skogsarbeid, blant annet ungskogpleie, planting og rydding av skog.

Ferdig borret hull i jorda, klar til planting
Jordboring

Sørvisgubb1 kan hjelpe dere i gang med ny planting eller gi dere en sikrere inngjerding med jordboring. Vi borrer både små og store områder!

Har du en stubbe som må freses?

Sørvisgubb1 kan hjelpe deg!

Vi utfører blant annet stubbefresing og trefelling som en av våre mange tjenester, i tillegg tilbyr vi salg, montering/vedlikehold av robotgressklippere, samt robotklipperhotell.

Kontakt oss i dag! Vi kommer gjerne på en gratis, uforpliktende befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle